|
www.RosjaPL.info
Rosja, Ukraina i kraje b. ZSRR
|
|
Chęć wyjazdu z przyjaciółką z Rosji |
| Autor |
Wiadomość |
Maateusz
Kolegialny Registrator

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 01:35 Chęć wyjazdu z przyjaciółką z Rosji
|
|
|
Witam
Piszę w pewnej sprawie, o której sporo czytałem lecz potrzebuję mimo wszystko profesjonalnej rady lub wsparcia osoby, która miała do czynienia z taką sytuacją, mianowicie. Mam przyjaciółkę w SP, poznaliśmy się na praktykach studenckich w Grecji i od tamtego czasu utrzymujemy bardzo dobry kontakt. W związku z tym chcielibyśmy wyjechać gdzieś razem ponownie. Moje pytania to:
Czy byłbym w stanie załatwić wyjazd dla nas obojga np. do USA przez polskie biuro Work&Travel (chodzi mi głównie jej sprawy wizowe) ja w tym roku bronię pracę licencjacką, a ona jest na 2 roku studiów zaczonych(jeśli mogę je tak określić)?
Jeśli nie to czy zna ktoś jakieś inne biura, lub źródło wiedzy, które mogłby nam pomóc zrealizować nasze marzenie
Z góry dzięki. Pozdrawiam |
|
|
|
 |
kosa1964
Radca Kolegialny

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 17:36
|
|
|
| Cytat: | | Czy byłbym w stanie załatwić wyjazd dla nas obojga np. do USA przez polskie biuro Work&Travel (chodzi mi głównie jej sprawy wizowe) ja w tym roku bronię pracę licencjacką, a ona jest na 2 roku studiów zaczonych(jeśli mogę je tak określić)? |
No tak. Nie ma to jak zadawać pytanie o decyzję i możliwości danego biura na forum, zamiast samemu tam zadzwonić/napisać.
Internet ogłupia. |
|
|
|
 |
Maateusz
Kolegialny Registrator

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 22:28
|
|
|
| kosa1964 napisał/a: | | Cytat: | | Czy byłbym w stanie załatwić wyjazd dla nas obojga np. do USA przez polskie biuro Work&Travel (chodzi mi głównie jej sprawy wizowe) ja w tym roku bronię pracę licencjacką, a ona jest na 2 roku studiów zaczonych(jeśli mogę je tak określić)? |
No tak. Nie ma to jak zadawać pytanie o decyzję i możliwości danego biura na forum, zamiast samemu tam zadzwonić/napisać.
Internet ogłupia. |
Zwróć uwagę, że ja nie pytam o dane biuro, bo tego typu biur jest w brud, a ja poszukuję osób, które miały do czynienia z podobną sytuacją, konkretnym biurem, z procedurami. Nic złego, a tym bardziej związanego z ogłupieniem w moim problemie nie widzę, jeśli masz zamiar zostać zbawcą internetu, to zapewne znajdziesz o wiele bardziej przykładne miejsca, gdzie będziesz mógł się spełnić. |
|
|
|
 |
ARTURINGA
Kanclerz WADI.fhu Artur

Pomógł: 24 razy Dołączył: 31 Sty 2006 Posty: 2760 Skąd: BIELSKO - BIAŁA
|
Wysłany: Wto 09 Mar, 2010 22:06
|
|
|
| .... |
_________________ Zanim chcesz mnie o coś zapytać, najpierw kliknij: SZUKAJ, a potem GOOGLE acha... i głupocie ludzkiej mówię - STOP!
gg:24779610
arturo@wadi.pl
 |
|
|
|
 |
|
|
| |
 |
|