Kolej rosyjska - bilety
- MorgothV8
- Rzeczywisty Tajny Radca
- Kontakt:
Kolej rosyjska - bilety
Oooo to gruba zmiana!
Były Polarnik na Polskiej Stacji Polarnej "Hornsund"
Teraz programista na swoim
Fuji GSW, Pentax 67, Nikon F4, FM2, D3, D3200 FS + cała szklarnia
Teraz programista na swoim
Fuji GSW, Pentax 67, Nikon F4, FM2, D3, D3200 FS + cała szklarnia
Kolej rosyjska - bilety
Gruba, ale dobra
Ciekawe, czy na dworcach będą podawane nadal oba czasy, czy już tylko ten miejscowy

-
- Kolegialny Asesor
Kolej rosyjska - bilety
W większości wypadków bilet jest elektroniczny i niczego w kasie nie trzeba odbierać. Można mieć wydruk, ale formalnie nie jest wymagany. Konduktorka będzie miała nazwisko pasażera.poludniowiec pisze: ↑ndz 01 lip, 2012 11:59 Natomiast jak to wygląda w przypadku odbioru biletu, to niestety nie wiem, bo jeszcze nigdy nie kupowałem.
Kolej rosyjska - bilety
Witam, mam pytanie czy ktoś orientuje się czy jest możliwość transportu motocykla pociągiem, mam bardzo ambitny plan na podróż do Pamiru i brakuje mi trochę czasu i tak pomyślałem, że załadowanie moto do pociągu w Moskwie i przeskoczenie koleją do Kazachstanu dałoby mi odpoczynek i dodatkowy czas na zwiedzanie. Dodam, że startuję z Polski 15-08-2019 i po około 2 dniach będę w Moskwie. Może ktoś też zna ceny za taką przyjemność?
Kolej rosyjska - bilety
Jeśli mogę Ci jakoś pomóc, to w zeszłym rogu w Chorog spotkałem motocyklistów z Wrocławia, którzy opowiadali iż motocykle przewiozła im jakaś firma transportowa. Nadali w Polsce, odebrali je w Kirgistanie i tam mieli je oddać do transportu z powrotem. Cen nie znam ale mówili że nie było to nadmiernie kosztowne.
Niech nam żyje Towarzysz Stalin,On usta słodsze ma od malin.
!!! LEOPOLIS SEMPER FIDELIS TIBI POLONIAE !!!
Kolej rosyjska - bilety
Od dwóch dni nie działa mi strona rzd.ru Została zastąpiona inną czy co?
Kolej rosyjska - bilety
strona sie zmieniła to swoją drogą, ale z ciekawości sprawdziłem i odrzuca żądania spoza Rosji...musisz próbować przez jakieś rosyjskie proxy.
Odrzucało mi europejskie adresy, a nie mam czasu sprawdzać np poprzez byłe republiki
Odrzucało mi europejskie adresy, a nie mam czasu sprawdzać np poprzez byłe republiki
Kolej rosyjska - bilety
Planowaliśmy wyjazd w kwietniu z Helsinek, ale wszystkie formalności załatwiało nam nasze biuro w Petersburgu, bo spoza Rosji się nie udawało.
Kolej rosyjska - bilety
A może przez aplikacje się uda kupić bilety. Puki co to działa normalnie
Absentem laedit, qui cum ebrio litigat
Kolej rosyjska - bilety
Spróbowałem dla ciekawości wejść z Ukrainy i też sią nie udało
Kolej rosyjska - bilety
Tak, już działa normalnie
https://www.rzd.ru/
https://www.rzd.ru/