Tak masz rację tworzę.Miałem jedynki w szkole.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wakacje Odessa 2016
- kreskanadn
- Tytularny Radca
Wakacje Odessa 2016
Byłam w Odessie od 7.07 do 18.07 i mam zupełnie inne odczucia. Deszcz owszem był ale tylko w czwartek i w piątek w nocy. Brud i smród? Na Primorskim i Arkadii go nie widziałam. Słońce od rana do 20, piękna pogoda, architektura, mili ludzie i wspaniałe jedzenie.miras3334 pisze:Jestem w Odessie tydzień i powiem szczerze za długo.Miasto szału nie ma.Brud smrud i od 2 dni deszcz po 14-tej pada.
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Wakacje Odessa 2016
Czy ktoś wie może w jakich przedziałach cenowych kształtują się owe oferty noclegów od babuszek ? Byłem w Odessie w wakacje 3 lata temu ale z przyczyn politycznych był to specyficzny rok, kiedy turystów było bardzo mało, ofert mnóstwo, ceny niskie a kurs hrywny galopował w dół - tak tanio jak wtedy już nie będzie.
Ktoś pisał wcześniej, że taniej jest zarezerwować coś przez internet ale mój wyjazd jest za 2 tygodnie więc ilość ofert dostępnych na airbnb.pl czy booking.com nie jest duża a finansowo chciałbym je porównać z tym co mogę znaleźć na miejscu - generalnie nie zależy mi na luksusach. A może ktoś z was poleci mi jakąś miejscówkę do spania - interesują mnie miejscowości położone na tyle blisko Odessy, aby wieczorem móc się wybrać do miasta (np. Fontanka)? Albo znacie jakieś ukraińskie strony pokroju naszego nocowanie.pl ?
Ktoś pisał wcześniej, że taniej jest zarezerwować coś przez internet ale mój wyjazd jest za 2 tygodnie więc ilość ofert dostępnych na airbnb.pl czy booking.com nie jest duża a finansowo chciałbym je porównać z tym co mogę znaleźć na miejscu - generalnie nie zależy mi na luksusach. A może ktoś z was poleci mi jakąś miejscówkę do spania - interesują mnie miejscowości położone na tyle blisko Odessy, aby wieczorem móc się wybrać do miasta (np. Fontanka)? Albo znacie jakieś ukraińskie strony pokroju naszego nocowanie.pl ?
Wakacje Odessa 2016
Ja w zeszłym roku w sierpniu płaciłem 650 hr za mieszkanie na ul. Niżyńskiej. Mieszkanie w starej kamienicy, 2 pokoje, łazienka, kuchnia, wifi. Znalazłem je u babuszki pod dworcem. Jechaliśmy do Odessy zupełnie w ciemno. Podszedłem pod dworzec i dopadł mnie tłum babauszek. Wybór jest naprawdę duży.
Wakacje Odessa 2016
Jeśli jedziecie na wakacja do Odessy doradzam Wam jak jak najwcześniej po niepokoić się za samochód, ponieważ to realnie może stać się problemem(