Hmm, hotel zamknięty, na dworcu nie dzieje się nic, ale chodzić na terenie dworca można.
Nie widziałem żadnych remontów.
Vincent.
Hmm, hotel zamknięty, na dworcu nie dzieje się nic, ale chodzić na terenie dworca można.
Arkadia to takie skrzyżowanie Monciaka z Konstancinem. Ale warto przejść (albo przejechać rowerem) kilka kilometrów w kierunku północnym tzw. trasą zdrowia, tam już jest spokojniej, a i trochę taniej. Mniej więcej w połowie trasy jest kolejka gondolowa na górę, do Francuskiego Bulwaruwujektadek pisze: ↑śr 23 maja, 2018 09:36 Ceny na barze w klubach Arkadii (Itaka, Ibiza, Mantra itp.) równają się cenom w najlepszych klubach w Warszawie. Tanio nie jest![]()
Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Po pierwsze to proponuję zacząć używać polskich znaków, bo te 'mondrale' (to imię, czy co?.) i 'madrosci' wyglądają okropnie.
W Zatoce byłeś, słońce widziałeś...Rycerz_Ni pisze: ↑wt 22 maja, 2018 09:27 Nie polecam Zatoki. Bawcie się w samej Odessie np. w Arkadii. Jest tam tyle miejsc do imprezowania, że starczy wam na cały pobyt. Zatoka to nic innego jak taki kurort drugiego sortu dla ukraińskich Januszów i Grażyn. Niska jakość wszystkiego, przaśnie i ludowo. Styl disko polo, stragany z badziewiem, tyskie w łapę, brzuch na wierzchu i się bawimy. Omijajcie Zatokę szerokim łukiem.
Z lotniska do Centrum ?kreskanadn pisze: ↑wt 12 cze, 2018 19:01 Jedyne na co trzeba uważać to taksówkarze pod lotniskiem, żede czy dworcu autobusowym. Przy mnie skroili Polaczków na 1000uah do Centrum, ja za taksówkę zapłaciłam 70uah. Numer na taksówkę 0639991599, albo Uber.
Z lotniska. Z żede na Katerynską róg Deribasowskiej 3 lata temu moja koleżanka zapłaciła 700uahsprat pisze: ↑wt 12 cze, 2018 21:01Z lotniska do Centrum ?kreskanadn pisze: ↑wt 12 cze, 2018 19:01 Jedyne na co trzeba uważać to taksówkarze pod lotniskiem, żede czy dworcu autobusowym. Przy mnie skroili Polaczków na 1000uah do Centrum, ja za taksówkę zapłaciłam 70uah. Numer na taksówkę 0639991599, albo Uber.Czy z Ż/D (tu już szok
)?
dzięki za numer, po raz pierwszy lecę samolotem, więc sprawdzona taxi się przyda![]()
Zatoka na pewno nie jest imprezowym miejscem. Typowy kurort dla biednych Ukraińców. Jeśli ktoś nastawia się na wypoczynek i plażowanie - polecam, jeśli na imprezowanie Odessa Mama!rudolviv74 pisze: ↑wt 12 cze, 2018 20:41W Zatoce byłeś, słońce widziałeś...Rycerz_Ni pisze: ↑wt 22 maja, 2018 09:27 Nie polecam Zatoki. Bawcie się w samej Odessie np. w Arkadii. Jest tam tyle miejsc do imprezowania, że starczy wam na cały pobyt. Zatoka to nic innego jak taki kurort drugiego sortu dla ukraińskich Januszów i Grażyn. Niska jakość wszystkiego, przaśnie i ludowo. Styl disko polo, stragany z badziewiem, tyskie w łapę, brzuch na wierzchu i się bawimy. Omijajcie Zatokę szerokim łukiem.