Hostele - Lwow
Hostele - Lwow
Panowie i Panie
bylem w Lwowie jade tam tez na dlugi weekend...
i wiem ze jest tam minimum jeden hostel jednak zapomnialem nazwy i adresu
prosil bym o namiary na hostele z tego miasta - te co znacie --- najlepiej odrazu z strona internetowa
pozdrawiam
bylem w Lwowie jade tam tez na dlugi weekend...
i wiem ze jest tam minimum jeden hostel jednak zapomnialem nazwy i adresu
prosil bym o namiary na hostele z tego miasta - te co znacie --- najlepiej odrazu z strona internetowa
pozdrawiam
JDJK ja rozumiem, że tematów tu dużo i czasami się człowiekowi nie chce forum przeczesywać ale temat o noclegach we Lwowie (w tym tych tanich) masz na pierwszej stronie :
viewtopic.php?t=2000&highlight=hostele+lw%F3w
viewtopic.php?t=2000&highlight=hostele+lw%F3w
Ostatnio zmieniony sob 23 maja, 2009 17:40 przez hanutka, łącznie zmieniany 2 razy.
hanutka pisze:JDJK ja rozumiem, że tematów tu dużo i czasami się człowiekowi nie chce forum przeczesywać ale temat o noclegach we Lwowie (w tym tych tanich) masz na pierwszej stronie viewtopic.php?t=2567&highlight=hostele+lw%F3w
poza tym: viewtopic.php?t=2000&highlight=hostele+lw%F3w
ja wiem ze kolega wie co to sarkazm jednak je nie pytam o noclegi tylko o Hostele a w tamtym temacie nie ma o tym ani slowa --- reszta wiekszosc wypowiedzi w tym temacie jest z 2007 r. a to dosc nie świerze newsy;)
pozdrawiam i pownaiam pytania
ja z kolei widzę, że kolega ma problem z rozróżnianiem płci
proszę, tu podaje stronę z "hostelami" we lwowie: http://www.inlviv.info/hostels/pol/
na koniec dam jedną poradę "google twoim przyjacielem". jak się chce to się wszystko znajdzie.
osobiście byłam w perlynie. coż, dla mnie to hotel a nie hostel... ale kwestia gustu, a o gustach się podobno nie dyskutuje. warunki naprawdę super. pokoje w modułach: pokój 2-os + pok 3-os, korytarzyk, łazienka.
w zeszłym roku płaciłam 26$/doba. w cenie śniadanie i obiadokolacja

proszę, tu podaje stronę z "hostelami" we lwowie: http://www.inlviv.info/hostels/pol/
na koniec dam jedną poradę "google twoim przyjacielem". jak się chce to się wszystko znajdzie.
osobiście byłam w perlynie. coż, dla mnie to hotel a nie hostel... ale kwestia gustu, a o gustach się podobno nie dyskutuje. warunki naprawdę super. pokoje w modułach: pokój 2-os + pok 3-os, korytarzyk, łazienka.
w zeszłym roku płaciłam 26$/doba. w cenie śniadanie i obiadokolacja
- Martus ze Lwowa
- Radca Kolegialny
- Kontakt:
Hostel "Na Kurmanovicza" znajduje sie nieco dalej od centrum, ale dysponuje parkingiem i ma duzo miejsc noclegowych. Czesto przyjmuje grupy turystyczne (wycieczki szkolne, studenckie oraz mieszane). Normalny dojazd, bez zadnych korkow, goraca woda przez cala dobe i obsluga jak dla hostelu jest bardzo dobra.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ja osobiscie polecam Hostel "Sun" w samym centrum niedaleko pomnika A.Mickiewicza.
www.polish.hostelworld.com/hosteldetail ... Lviv/20197
Ceny też w miarę atrakcyjne.
Ostatnio zmieniony śr 27 maja, 2009 19:38 przez qyon, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kolegialny Sekretarz
- Martus ze Lwowa
- Radca Kolegialny
- Kontakt:
qyon pisze:Ja osobiscie polecam Hostel "Sun" w samym centrum niedaleko pomnika A.Mickiewicza.
czy hostel Sun to to samo co Retro Hostel Szewczenko? Bo tak wskazywałby link...
-
- Kolegialny Sekretarz
-
- Kolegialny Sekretarz
Ukraińskie standardy wystarcza w pociagach
Naprawde hostel godny polecenia, dziewczyny z recepcji ciagle nam dawały piwo
W środku jest miejsce na biesiadym na dole jest kuchnia na robienie jedzonka oraz sala z kompami i netem za free. Dziewczyny biora kaucje zwrotna z kluczyk do pokoju, dzwonia po taxi jak mamy potrzebe. Mało tego mozna zaparkować auto/motor na terenie hostelu, widziałem raz tak furke na krakowskich tablicach.

o, duzy plusgrabarz_tg pisze:Obsługa bardzo miła, reszte wydawała nam w piwach.

ja tez! i w hotelach i w pociagach! po to jade na ukraine! jak chce miec "polskie standardy" to zostaje w polsce. (zreszta jak ja nienawidze slowa "standard"...)fijalkowski pisze:ja tam jestem za ukraińskimi standardamigrabarz_tg pisze:a standart w pokojach "jak nie ukaiński".
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną, cała reszta jest wynikiem tego ,że ją wybrałam..."
na wiecznych wagarach od życia..
http://jabolowaballada.blogspot.com/
na wiecznych wagarach od życia..
http://jabolowaballada.blogspot.com/
organoleptycznie sprawdzone 
Hostel Sun rzeczywiście można z czystym sumieniem polecić. Jedyna rada, to żeby starać się dostać pokój na ostatnim piętrze - tam pomieszczenia są znacznie wyższe. Pierwszy, który nam pokazano, na drugim piętrze - miał wg mnie max 220 cm wysokości, nieco klaustrofobicznie można się czuć mając sufit tuż nad głową.
Pokoje czyste, w samym centrum, Julia z recepcji przesympatyczna

Hostel Sun rzeczywiście można z czystym sumieniem polecić. Jedyna rada, to żeby starać się dostać pokój na ostatnim piętrze - tam pomieszczenia są znacznie wyższe. Pierwszy, który nam pokazano, na drugim piętrze - miał wg mnie max 220 cm wysokości, nieco klaustrofobicznie można się czuć mając sufit tuż nad głową.

Pokoje czyste, w samym centrum, Julia z recepcji przesympatyczna

- roberT/TANAIS
- Kanclerz
- Martus ze Lwowa
- Radca Kolegialny
- Kontakt:
- Martus ze Lwowa
- Radca Kolegialny
- Kontakt: