Jadę /zabiorę się/mogę przyjąć/
- roberT/TANAIS
- Kanclerz
Jadę /zabiorę się/mogę przyjąć/
Witam
Zamieszczamy tutaj wszelkie ogłoszenia zgodne z tematem. Jeżeli jedziesz na Ukrainę a dysponujesz wolnym miejscem w samochodzie, autobusie itd. - to jest tu odpowiednie miejsce aby zamieścić taką informację. Jednocześnie proszę o nie zamydlanie pytaniami technicznymi - te na PW do autora ogłoszenia.
Zamieszczamy tutaj wszelkie ogłoszenia zgodne z tematem. Jeżeli jedziesz na Ukrainę a dysponujesz wolnym miejscem w samochodzie, autobusie itd. - to jest tu odpowiednie miejsce aby zamieścić taką informację. Jednocześnie proszę o nie zamydlanie pytaniami technicznymi - te na PW do autora ogłoszenia.
Nalyvajmo, brattia Kryshtalevi chashi, Shchob shabli ne braly, Shchob kuli mynaly Golivon'ky nashi!
pozdrawiam robert
pozdrawiam robert
Ktoś chętny na wyjazd do Mongolii przez Rosję, a potem na Ukrainę w lipcu 2010?? kontakt pod iza2710@wp.pl
-
- Kolegialny Registrator
Witajcie,
z kończem lipca wybieram się na Krym na jakieś 14 lub 10 dni jadę z dziewczyną vw passat B3 jeśli jest ktoś chętny chętnie zabierzemy lub dołączymy do wspólnej wyprawy dziennie dam radę przejechać 1tyś km prawo jazdy od 5 lat jestem otwarty na wszelkie propozycje moja znajomość języka to podstawowy moja dziewczyna zaawansowany.
kontakt 508360205 Marek
z kończem lipca wybieram się na Krym na jakieś 14 lub 10 dni jadę z dziewczyną vw passat B3 jeśli jest ktoś chętny chętnie zabierzemy lub dołączymy do wspólnej wyprawy dziennie dam radę przejechać 1tyś km prawo jazdy od 5 lat jestem otwarty na wszelkie propozycje moja znajomość języka to podstawowy moja dziewczyna zaawansowany.
kontakt 508360205 Marek
Marek Kratiuk
Do Iwano-Frankiwska
Jadę samochodem osobowym spod Warszawy do Iwano-Frankiwska 9 kwietnia i mogę kogoś zabrać do Lvova lub do miejsca docelowego jak w temacie.
- roberT/TANAIS
- Kanclerz
Jeżeli ktoś z szanownych forumowiczów wybiera się samochodem do Lwowa a posiada wolne miejsca to chętnie dołączymy. Oczywiście wyjazd na przedłużony majowy wyjazd. Jak by nie było dokładamy się do paliwa.
Nalyvajmo, brattia Kryshtalevi chashi, Shchob shabli ne braly, Shchob kuli mynaly Golivon'ky nashi!
pozdrawiam robert
pozdrawiam robert
-
- Okręgowy Sekretarz
W dniach 26.06 - 13.07 organizuję atrakcyjną wyprawę partnerską na Krym . Podróż 9-osobowym busem , posiadam jeszcze dwa miejsca . Atrakcyjne i tanie zakwaterowanie w Bakczysaraju ( prawie w skalnym mieście Czufut Kale) Bus umożliwia dotarcie do wszystkich nawet odległych atrakcyjnych miejsc na Krymie.
Posiadam doświadczenie bo byłem na Krymie w 2006 roku w ten sam sposób. Zapraszam.
Posiadam doświadczenie bo byłem na Krymie w 2006 roku w ten sam sposób. Zapraszam.
-
- Okręgowy Sekretarz
marek87, W dniach 26.06 - 13.07 organizuję długą ale atrakcyjną wyprawę partnerską na Krym . Podróż 9-osobowym busem , posiadam jeszcze dwa wolne miejsca . Szczegóły dla zainteresowanych (tel. 62/7427672 kom 697475241 ) Serdecznie zapraszam . Zibi / Walczak Zbigniew /
Ps. Relacje z mojej poprzedniej wyprawy na Krym są na portalu www.odyssei.com link http://www.odyssei.com/forum/index.php?showuser=1832
Może ten termin Was interesuje ?Pozdrawiam
Ps. Relacje z mojej poprzedniej wyprawy na Krym są na portalu www.odyssei.com link http://www.odyssei.com/forum/index.php?showuser=1832
Może ten termin Was interesuje ?Pozdrawiam
- roberT/TANAIS
- Kanclerz
Czy jest ktoś chętny do dołączenia do 4 osobowej grupy celem nabycia biletów z
50 % zniżką. Jedziemy z W-wy do Kijowa / dalej na Simferopol / w piątek 24.07.10 pociągiem o 16.20.
robert: 791967380, lub PW
50 % zniżką. Jedziemy z W-wy do Kijowa / dalej na Simferopol / w piątek 24.07.10 pociągiem o 16.20.
robert: 791967380, lub PW
pozdrawiam robert
pozdrawiam robert
-
- Kolegialny Asesor
wyjazd 7 sierpnia powrót 18 w polsce 20 czy ktoś jest chetny pociągiem prosze o kontakt lokos@o2.pl pozdrawiam
Witam,
planuje wyjazd na Krym moto lub samochodem, termin 2-15 sierpnia.
W przypadku samochodu bede mial wolne miejsca w ilosci do ustalenia, w przypadku moto - kazdy sobie rzepke skrobie.
Cel wyjazdu troche zwiedzania i troche leniuchowania, plus organoleptyczne poznawanie lokalnej kuchni.
Reszta szczegolow do dogadania.
Pozdro,
Tom
planuje wyjazd na Krym moto lub samochodem, termin 2-15 sierpnia.
W przypadku samochodu bede mial wolne miejsca w ilosci do ustalenia, w przypadku moto - kazdy sobie rzepke skrobie.
Cel wyjazdu troche zwiedzania i troche leniuchowania, plus organoleptyczne poznawanie lokalnej kuchni.
Reszta szczegolow do dogadania.
Pozdro,
Tom
Zakup biletów na termin wrzełniowy...
Witam szanownych forumowiczy,
Jestem z Wrocławia, czy jest ktoś chętny z okolic choć nie tylko, na zakup dwóch biletów TAM na trasie Lwów-Simferopol przy okazji Waszych wojaży po UA w lipcu lub sierpniu b.r.? We wrześniu jest już dużo łatwiej o bilety, ale bilety w ręku to jednak wyjazd bez niespodzianek.
Szczegóły do domówienia łącznie z przelewem gotówki, z góry zobowiązuję się do zakupu biletów kolejowych podczas swojego pobytu na UA we wrześniu dla osób zaintereowanych wyjazdami w późniejszych terminach.
Pozdrawiam wszystkich
Jestem z Wrocławia, czy jest ktoś chętny z okolic choć nie tylko, na zakup dwóch biletów TAM na trasie Lwów-Simferopol przy okazji Waszych wojaży po UA w lipcu lub sierpniu b.r.? We wrześniu jest już dużo łatwiej o bilety, ale bilety w ręku to jednak wyjazd bez niespodzianek.
Szczegóły do domówienia łącznie z przelewem gotówki, z góry zobowiązuję się do zakupu biletów kolejowych podczas swojego pobytu na UA we wrześniu dla osób zaintereowanych wyjazdami w późniejszych terminach.
Pozdrawiam wszystkich
-
- Kolegialny Registrator
Witam Wszystkich 
Planujemy wyjazd na Krym w pierwszej połowie sierpnia, ale niestety dziś dowiedzieliśmy się że kupno biletów na pociąg w takim terminie graniczy z cudem. (nie zwrocilismy wczesniej uwagi na fakt ze wszystkie relacje z wypraw jakie czytalismy byly z wrzesnia...) Jesli ktoś dysponuje 2 miejscami w aucie to my bardzo chetnie, chocby w jedna strone
jestesmy dwojka studentow medycyny z Wroclawia wiec opieka medyczna w czasie podrozy gratis 
pozdr

Planujemy wyjazd na Krym w pierwszej połowie sierpnia, ale niestety dziś dowiedzieliśmy się że kupno biletów na pociąg w takim terminie graniczy z cudem. (nie zwrocilismy wczesniej uwagi na fakt ze wszystkie relacje z wypraw jakie czytalismy byly z wrzesnia...) Jesli ktoś dysponuje 2 miejscami w aucie to my bardzo chetnie, chocby w jedna strone

pozdr

-
- Kolegialny Registrator
Są dwa wolne miejsca w samochodzie na Krym. Zarezerwowany pokój o przyzwoitym wyposażeniu z łazienką. Do dyspozycji kuchnia wyposażona w niezbędne gary i urządzenia. 150 hrywien za dobę za pokój 3 osobowy. Piaszczysta czysta plaża, wieś GROMOWO koło Czernomorska (półwysep Tarchankut). Gdyby ktoś chciał wypoczywać w Eupatorii czy Czernomorsku a tylko z nami jechać to jest także taka możliwość. Zainteresowanych proszę o kontakt. Wyjazd 6 sierpnia w nocy z granicy powrót 22 sierpnia. Tel 602412133
Ostatnio zmieniony śr 28 lip, 2010 11:34 przez jarekkar_1, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kolegialny Registrator
-
- Kolegialny Registrator
-
- Kolegialny Registrator