Kurs wymiany walut
Kurs wymiany walut
Gdyby ktos potrzebowal, znalazłem zlotowki po 6,2 na Puszkińskiej, przy Monasterze św Eliasza. Mowa oczywiście o Odessie.
- gorodok
- Rzeczywisty Tajny Radca
- Kontakt:
Kurs wymiany walut
Kurs hrywny spada - we Lwowie złotówkę skupują już po 6.80
LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
Kurs wymiany walut
Od 1 września wchodzi do obiegu nowy banknot 20 UAH poświęcony 160 rocznicy urodzin pisarza I.Franko.
- Załączniki
-
- 1870209.jpg (46.35 KiB) Przejrzano 8211 razy
-
- 1870208.jpg (47.48 KiB) Przejrzano 8211 razy
Kurs wymiany walut
Wiadomość od urlopującego się kierowcy, mieszkańca Lwowa: wczoraj na bazarze prywakzalnym skupowano złotówkę po 6,85 uah. Co interesujące, kursy po polskiej stronie granicy, pomimo trwającego od kilku dni spadku kursu hrywny na Ukrainie, do dzisiaj nawet nie drgnęły 

Kurs wymiany walut
To jakaś okolicznościowa, limitowana seria, czy po prostu nowy wzór tego banknotu?arko pisze:Od 1 września wchodzi do obiegu nowy banknot 20 UAH poświęcony 160 rocznicy urodzin pisarza I.Franko.
- gorodok
- Kontakt:
Kurs wymiany walut
Wyemitują 1 mln sztuk tego banknotu...pietia pisze:To jakaś okolicznościowa, limitowana seria, czy po prostu nowy wzór tego banknotu?arko pisze:Od 1 września wchodzi do obiegu nowy banknot 20 UAH poświęcony 160 rocznicy urodzin pisarza I.Franko.
LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
Kurs wymiany walut
W dniach 22-25.08 w Łucku złotówkę skupowano po 6,7-6,8 hrywny
Kurs wymiany walut
Dzis rano w Rawie Ruskiej tuż za przejściem skup złotówki po 6,45
W Tarnopolu od 6,40 do 6,60
W Tarnopolu od 6,40 do 6,60
Kurs wymiany walut
Sobota 10.09
Rawa Ruska tuż za przejściem - ciąg kantorów oraz kantory przy WOG skupuja PLN po 6.55. mnie się jednak udało panią namówić na 6.70 (wymieniałem ok. 400 PLN). czy dużo czy mało nie wiem
Lwów - nawet po 6.80 na tabliczkach przed wejściem
Rawa Ruska tuż za przejściem - ciąg kantorów oraz kantory przy WOG skupuja PLN po 6.55. mnie się jednak udało panią namówić na 6.70 (wymieniałem ok. 400 PLN). czy dużo czy mało nie wiem
Lwów - nawet po 6.80 na tabliczkach przed wejściem
Kurs wymiany walut
Sprat, po wjeździe do Rawy, po prawej stronie masz sklep przemysłowy/wielobranżowy. Zaraz obok niego po prawej stronie wchodzi się do kantoru. Tam zawsze można z panią ponegocjować, tych 15 kopiejek zawsze podniesie. Ostatnio wymienialiśmy 1000zł, więc 150 hrywien zawsze więcej 

"Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.
Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym
następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany
poglądów, bez podawania przyczyny".
Kurs wymiany walut
o dzieki - wiem ktory 
kurde nie mam jak przekleic z google mapsa na tablecie by pokazac innym

kurde nie mam jak przekleic z google mapsa na tablecie by pokazac innym
Kurs wymiany walut
Po dokładniejszym przyjrzeniu się google maps okazało się, że tam jeszcze obok jest apteka, a sklep wielobranżowy dalej za uliczką.
Wklejam zdjęcie poglądowe

Wklejam zdjęcie poglądowe

- gorodok
- Kontakt:
Kurs wymiany walut
Hrywna nieco odrobiła straty - we Lwowie skup złotego po 6.60
LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
Kurs wymiany walut
Cześć
czy ktos orientuje sie jak z wymiana PLN w Uzgorodzie?
Na granicy SK-UA kantory mają PLN? Patrze po Google Street View, ale niezbyt cokolwiek widać
czy ktos orientuje sie jak z wymiana PLN w Uzgorodzie?
Na granicy SK-UA kantory mają PLN? Patrze po Google Street View, ale niezbyt cokolwiek widać
Kurs wymiany walut
13.10.16 we Lwowie za złocisza płacono 6,70-6,73.Natomiast w Krakowcu aż 6,35,w Szegini 6,50hrv.W Korczowej sprzedawano na granicy hrv po 0,17,w Medyce po 0,17 a przy Biedronce po 0,16 od głównego wejścia sklepowego.
Kurs wymiany walut
Jeśli kogoś interesuje, to w Czerkasach dziś skup PLN był po 6,40
Kurs wymiany walut
Gdzie najkorzystniej sprzedam euro? (niewiele, 40) Szegini - Lwów - Kijów?
Kurs wymiany walut
Szegini na pewno nie. Zasada jest taka, im dalej od granicy tym lepszy kurs. Tak na 100% jest na odcinku do Lwowa (we Lwowie w 90% kantorów ma identyczny kurs). A jak płacą w Kijowie? Musi napisać ktoś kto mieszka/bywa w stolicy.DobryDuch pisze:Gdzie najkorzystniej sprzedam euro? (niewiele, 40) Szegini - Lwów - Kijów?
Polecam tu: https://www.google.com/maps/@49.8353577 ... 312!8i6656 ceny lwowskie, a miejscówka przydworcowa. (główne wejście, później na lewo, łatwo trafić)
Kurs wymiany walut
W Jahodynie tuż za przejściem skup PLN po 6.60
Kurs wymiany walut
Kwestia wymiany euro na trasie Szegini-Lwów-Kijów: coś mętnie pamiętałem, że kiedyś euro lepiej sprzedałem w Odessie niż na granicy, więc wnioskowałem, że lepiej teraz sprzedam w Kijowie. Faktycznie, lepiej stoi, ale minimalnie. Waha się między 29.4 za hrywnę, a 29.9 max. Przy czym uwaga: tak deklarują tylko tablice! Jak był kurs np. 29.8 i podchodziłem chcąc sprzedać, to mi liczyli po 29.3. Tak w kilku miejscach i w końcu sprzedałem po tym 29.3.
Kurs wymiany walut
Pomyliłem się... miało być 28 przed kropką.DobryDuch pisze:Waha się między 29.4 za hrywnę, a 29.9 max.
Kurs wymiany walut
W Krakowcu skup złotówki po 6,30 - 6,40 uah. We Lwowie w markecie "Epicentr" pięć dni temu - 6,60 uah; po takim kursie dokonałem wymiany. W Kosowie 6,30 uah, dalej od centrum już tylko 6,00. W Kołomyi za złotówkę oferowano wczoraj oficjalnie 6,40 uah.
Kurs wymiany walut
W sobotę na rynku w Tarnopolu wymieniałem po 6.60. Kurs w punkcie wymiany w Silpo (Орнава) - 6.50.
Kurs wymiany walut
Z tego co pamiętam na przejściu Medyka Szeginie różnie bywało z kursem. Kiedyś wymieniłem po stronie polskiej po bardzo dobrym kursie, ale to było już "na koniec dnia" mało ludzi na przejściu, stąd może załapałem się na jakiś promocyjny kurs
rok później chciałem wymienić drobną sumę. To co proponowali to był śmiech na sali (a było to w tym samym baraku). Za to po stronie UA kursik już był do przyjęcia, powiedziałbym nawet, że opłacalny. Stąd moja rada, jeżeli już potrzebujecie coś wymienić na granicy, to lepiej po stronie UA.

ukrainamarcina.pl
Kurs wymiany walut
W poniedziałek we Lwowie wymieniali złotówki standardowo 6,60 uah a eur 28.35 uah.
- gorodok
- Kontakt:
Kurs wymiany walut
Dolar tanieje - złotówka drożeje!
Dzisiaj we Lwowie dolar skupowali po 26.20 natomiast złotówkę po 6.70

LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
- gorodok
- Kontakt:
Kurs wymiany walut
Niestety kurs skupu złotówki obecnie również spadł do 6.50
LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
sTreFa.LwÓw.pL.Ua
Kurs wymiany walut
Gdzie w Przemyślu najlepiej kupić hrywny? Który kantor w okolicy centrum ma najlepszy kurs?
Kurs wymiany walut
Między pkp a pks na placu gdzie odjeżdżają busiki do medyki jest kantor w kontenerze, ja zawsze tam wymieniam, kurs jest identyczny jak w kantorach obok pks i nie tracisz czasu na przechodzenie przez jezdnie.tomeeek07 pisze:Gdzie w Przemyślu najlepiej kupić hrywny? Który kantor w okolicy centrum ma najlepszy kurs?
Kurs wymiany walut
W Jahodynie skup złotówki dziś po 6.70