Tallin-noclegi
Tallin-noclegi
Wybieram sie jeszcze w tym miesiącu do Tallina ale niestety z noclegów tylko drogie hotele pozostały. Czy zna ktoś jakiś nocleg np w prywatnych domkach.
Re: Tallin-noclegi
Czy ktoś mógłby polecić jakieś sensowne noclegi w Tallinie lub przed nim? Zależy mi na pokoju dwuosobowym do max 120zł.
8 lat temu spałem w tym hostelu: http://booking.com/0a7d901e314a
Poza zapachem fajek w pokojach nie było do czego się przyczepić.
Okolica dość osobliwa - jest to środek blokowiska zamieszkałego przez mniejszość rosyjską. Dzieci rzucały się kamieniami itp. Nie byłem pewien czy auto przeżyje te kilka dni. Okazało się, że przez 3 dni stało otwarte bo zapomniałem zamknąć i nic złego się nie stało.
Na pewno nie jest to najlepsza miejscówka w mieście ale spełnia twoje kryterium ceny.
Komunikacja z centrum była niezła. Co parę minut jeździły autobusy.
Poza zapachem fajek w pokojach nie było do czego się przyczepić.
Okolica dość osobliwa - jest to środek blokowiska zamieszkałego przez mniejszość rosyjską. Dzieci rzucały się kamieniami itp. Nie byłem pewien czy auto przeżyje te kilka dni. Okazało się, że przez 3 dni stało otwarte bo zapomniałem zamknąć i nic złego się nie stało.
Na pewno nie jest to najlepsza miejscówka w mieście ale spełnia twoje kryterium ceny.
Komunikacja z centrum była niezła. Co parę minut jeździły autobusy.
Zależy mi na pokoju dwuosobowym do max 120zł.
Tallin-noclegi
Też chciałbym zwiedzić kiedyś Talin. Ale może się coś zmieniło na lepsze w tym hostelu, który opisał Szulik może skorzystam
W Talinie transport publiczny jest za darmo więc to też zachęca 

- nrb
- Radca Kolegialny
Tallin-noclegi
Może się mylę, jeśli ktoś wie lepiej niech mnie poprawi, ale darmowa komunikacja dotyczy chyba tylko mieszkańców TallinaMarunos pisze:Też chciałbym zwiedzić kiedyś Talin. Ale może się coś zmieniło na lepsze w tym hostelu, który opisał Szulik może skorzystamW Talinie transport publiczny jest za darmo więc to też zachęca

Tallin-noclegi
Dokładnie tych, którzy płacą w Tallinie podatki
-
- Okręgowy Sekretarz
Tallin-noclegi
Podczepię się pod temat....planuję w przyszłym roku jechać na około tydzień - Wilno, Ryga, Tallin - poleci ktoś jakiś w miarę niedrogi a fajny - nocleg - dla 4 osób (2 dorosłe i 2 dzieci)
Tallin-noclegi
Masz jeszcze dużo czasu. Zobacz na bookingu po opiniach gości, na pewno coś fajnego znajdziesz.
Tallin-noclegi
Zapomniałem o moim temacie. Byłem w Tallinie.Nocowałem w Academic Hostel./https://www.booking.com/hotel/ee/academ ... 6d;dcid=5/.
To taki akademik. Na dwa pokoje wspólna kuchnia. Parkowałem przed akademikiem. Do centrum trochę daleko ale obok jest przystanek autobusowy.Pokój 2-osobowy /kilka lat temu/ 120 zł.
POLECAM. Było wszystko OK.
To taki akademik. Na dwa pokoje wspólna kuchnia. Parkowałem przed akademikiem. Do centrum trochę daleko ale obok jest przystanek autobusowy.Pokój 2-osobowy /kilka lat temu/ 120 zł.
POLECAM. Było wszystko OK.
Tallin-noclegi
Mogę polecić apartamenty na ulicy Pilve www.apartment.ee Cicha uliczka, a jednocześnie niedaleko do starego miasta i centrum, apartament spory, z oddzielną sypialnią. Wygląda na to, że cały budynek jest przeznaczony na apartamenty na wynajem. Na miejscu biuro, czynne 10-18, z bardzo miła obsługą. Jest też parking oraz miejsce na grilla. Za 4 doby zapłaciliśmy 260 EUR