Ałła Pugaczowa w Polsce - 29.03.2010
-
- Rzeczywisty Radca Stanu
Ałła Pugaczowa w Polsce - 29.03.2010
29 marca 2010 r. o godzinie 19.00 w hali "Torwar" w Warszawie wystąpi rosyjska piosenkarka, "primadonna" Ałła Pugaczowa. To ostatni (pożegnalny) koncert Ałły Pugaczowej w Polsce. Program koncertu wg organizatorow moze byc poszerzony o niektore stare hity (np. Wsio mogut koroli, Million alyvh roz).
Ostatnio zmieniony pn 07 lut, 2011 10:22 przez Ojuwkijsjikw, łącznie zmieniany 2 razy.
Niestety nie będzie mnie wtedy w kraju, więc raczej obejdę się smakiem. Tym nie mniej uważam, że stare hity obowiązkowo powinny się znaleźć w programie, oprócz wymienionych jeszcze "Arlekino" (od niego właściwie zaczęła się wielka kariera Ałły), "Tak zhe, kak vse" (ostatnio bardzej znany z wykonania, też świetnego, grupy A-Studio) "Lyubov pohozhaya na son" i wiele innych, także te z filmu "Ironia losu", gdzie w piosenkach Ałła dublowała głosowo Barbrę Brylską. W ogóle dla mnie Ałła to przedwe wszytskim jej hity z lat 70. i 80., ostatnie, zwłaszcza te śpiewane w duecie z Gałkinem, jakoś niespecjalnie do mnie trafiają
-
- Sekretarz Gubernialny
Re: Ałła Pugaczowa w Polsce - 29.03.2010
Aż sprawdziłam w kalendarzu, czy rzeczywiście mamy rok przestępny. Jednak nieOjuwkijsjikw pisze:29 marca 2010 r. o godzinie 19.00 w hali "Torwar" w Warszawie wystąpi rosyjska piosenkarka, "primadonna" Ałła Pugaczowa

Apdejt: taaaaaa... oczywiście wzięłam marzec za luty... najwyraźniej nie wybiegam naprzód dalej jak na parę dni. Sorry za zamieszanie

- Moskwa2007
- Tajny Radca
Malgorzataka pisze:Aż sprawdziłam w kalendarzu, czy rzeczywiście mamy rok przestępny. Jednak nieOjuwkijsjikw pisze:29 marca 2010 r. o godzinie 19.00 w hali "Torwar" w Warszawie wystąpi rosyjska piosenkarka, "primadonna" Ałła PugaczowaTo kiedy ta Ałła?
Termin koncertu przeniesiono na maj, oficjalnie z powodow technicznych. Mnie sie jednak wydaje, ze sprzedano zbyt malo biletow i organizatorzy licza, ze do maja uda sie te liczbe radykalnie zwiekszyc ... Obawiam sie jednak, ze sie przelicza i koncert majowy rowniez zostanie definitywnie odwolany pod jakims dziwnym pretekstem.
Apdejt: taaaaaa... oczywiście wzięłam marzec za luty... najwyraźniej nie wybiegam naprzód dalej jak na parę dni. Sorry za zamieszanieniech już ta wiosna wreszcie przyjdzie, bo człowiek nie wie, co gada
- Moskwa2007
- Tajny Radca
Moskwa2007 pisze:Malgorzataka pisze:Aż sprawdziłam w kalendarzu, czy rzeczywiście mamy rok przestępny. Jednak nieOjuwkijsjikw pisze:29 marca 2010 r. o godzinie 19.00 w hali "Torwar" w Warszawie wystąpi rosyjska piosenkarka, "primadonna" Ałła PugaczowaTo kiedy ta Ałła?
Apdejt: taaaaaa... oczywiście wzięłam marzec za luty... najwyraźniej nie wybiegam naprzód dalej jak na parę dni. Sorry za zamieszanieniech już ta wiosna wreszcie przyjdzie, bo człowiek nie wie, co gada
Termin koncertu przeniesiono na maj, oficjalnie z powodow technicznych. Mnie sie jednak wydaje, ze sprzedano zbyt malo biletow i organizatorzy licza, ze do maja uda sie te liczbe radykalnie zwiekszyc ... Obawiam sie jednak, ze sie przelicza i koncert majowy rowniez zostanie definitywnie odwolany pod jakims dziwnym pretekstem.
-
- Rzeczywisty Radca Stanu
Koncert został definitywnie odwołany:
— Его отменила я, — сообщила нашему журналу сама Алла Пугачева. — Я решила завершить прощальный тур концертом в Болгарии. Там, где все началось и где 35 лет назад я спела на «Золотом Орфее» «Арлекино». Это очень символично, что прощальный тур закончился именно там, в Софии. Даже зал был — тот же! А еще я... устала!
Ostatnio zmieniony ndz 20 mar, 2011 21:34 przez Ojuwkijsjikw, łącznie zmieniany 2 razy.
Ja czekam na innych rosyjskich wykonawców i ich koncerty. Chetnie posłuchałabym Baskova, Meladze czy Vitasa
I bardzo mnie denerwuje jak co rusz "odkrywam" jakiegoś nowego piosenkarza czy piosenkarkę i widzę że szanse na obejrzenie koncertu mam tylko wtedy jak wybiorę sie za wschodnią granicę. A jak włączę radio to czasem leci takie badziewie że płakać sie chce.... Szczególnie w rodzimym wykonaniu. I tak sie zastanawiam JAK MOGŁAM TEJ SZMIRY DO TEJ PORY SŁUCHAĆ???!!!