vkontakte zaproszenie
-
- Tajny Radca
-
- Rzeczywisty Tajny Radca
- Kontakt:
nie zgadzam się..Kwiatkowski11 pisze:Agreed!alainen pisze:. miała pecha że akurat ją wsadzili .
nie miałą pecha tylko mega tupet, oprócz miliardów chciała nieograniczonej włądzy.
wspinała się na sam szczyt drabiny ale tam w chmurach juz sa śliskie stopnie, poślizgnęła się i upadłą cholernie boleśnie .. do ciurmy

jakby nie "fikała" to dalej kradła by miliardy pieniędzy obywateli .. a tam wylazło na wierzch i bardzo dobrze, że przykładnie ją ukarali.
-
- Kolegialny Registrator
witam mi również by się przydało zaproszenie do vk.com natalia92u@gmail.com
-
- Kolegialny Registrator
vkontakte zaproszenie
Witam Ja mam podobny problem. Ja mieszkam w Polsce, w Krakowie, i z powodu tego, że przez wojną w mym domu, takze od dom, "pies z kulawą noga " do mnie nie przychodzi, ja zrezygnowałem z telfonu komórkowego, i polegam tylko na telefonie stacjonarnym. Ja mam profil na VK, ale dostanie sięczasem do VKontakte, z Polski, to jest prawdziwa udręka. Problem leży w formacie języka, i mimo że podają dobry numer telefonu, stale mi się pyta ramka o poprawny numer w kontekściwe numeru międzynarodowego. Dlatego dla ułatwienia lepszego dostepu, ja chcęstworzyć mój profil na VK, tylko bez polskich liter. Czy może mi ktoś wysłać zaproszenie do VKontakte na moją skrzynkę pocztową i ja podam telefon, czy to przez email: blazejszarlinski@poczta.neostrada.pl, czy przez inny linie komunikacyjna. Problem jest w tym, że czasem godziny spędzam głowiać się jak wejść do VKontakte, przy pomocy numeru stacjonarnego, czyli z Krakowa to będzie 12, czy 012, czy po numer trzeba oddzielać spacjami, czy można podać w liczy bez przerw. A może nawias ograniczający lliczbę kierunkową? A tak to w nowym profilu, przecież takim samym jak ja mam, tylko bez polskich liter, na klawiarze nie polskiej, a angielskiej będzie mie łatwiej wpisywać litery, które są choć na zewnątrz podobne, to w rzeczywistości zwierają inne kody wyjściowe. Dlatego serdecznie proszę o napisanie do mnie, o przysłanie mi prośby od dołączenie do VK, i opis jak to zrobić, aby wpisując tylko "Blazej Szarlinski" stworzyc sobie drugi profil. Adres blazejszarlinski@poczta.neostrada.pl Pozdrawiam serdecznie