test - problemy z logowaniem

To jest forum testowe. Tu możesz sprawdzać działanie forum i jego opcji. W tym forum lądują także posty skasowane z innych for.
Awatar użytkownika
lusac
Rzeczywisty Tajny Radca
Rzeczywisty Tajny Radca
Posty: 1265
Rejestracja: śr 08 cze, 2005 20:08

test - problemy z logowaniem

Post autor: lusac » śr 22 cze, 2005 21:13

tesssst

Szulik
Administrator
Posty: 1883
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Szulik » śr 22 cze, 2005 21:15

jakas poprawa z tym logowaniem, lusac?

Awatar użytkownika
lusac
Rzeczywisty Tajny Radca
Rzeczywisty Tajny Radca
Posty: 1265
Rejestracja: śr 08 cze, 2005 20:08

Post autor: lusac » śr 22 cze, 2005 21:29

no jak widac tak :)
ale wersja z logoweaniem 'z dolu'
pozdr
ls

Szulik
Administrator
Posty: 1883
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Szulik » śr 22 cze, 2005 21:45

Jak chcesz to przypiszę twoje "anonimowe" wiadomości do Ciebie.

Z tego co wiem jesteś pierwszą osobą z problemami podczas logowania. Zorientowałem się, ze problemem mogą być "ciasteczka". Mogę zmieć ich ustawienia ale boję sie, zeby u pozostałych userów, u których wszystko było ok, nic się nie pochrzaniło. Jeśli więc udało sie znaleźć działajace rozwiązanie problemu to wstrzymam się z globalnymi zmianami...

Awatar użytkownika
mlody78
Kanclerz
Kanclerz
Posty: 2402
Rejestracja: czw 28 kwie, 2005 10:46
Lokalizacja: Uć :)
Kontakt:

Post autor: mlody78 » śr 22 cze, 2005 21:48

nigdy ci nie mówiłem..ale zdarza mi się, że nie pamięta moich ustawień na forum i muszę się logować, chociaż zaznaczam opcję "zaloguj przy każdym wejściu" (czy coś podobnego)
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...

Szulik
Administrator
Posty: 1883
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Szulik » śr 22 cze, 2005 21:49

nigdy ci nie mówiłem..ale zdarza mi się, że nie pamięta moich ustawień na forum i muszę się logować, chociaż zaznaczam opcję "zaloguj przy każdym wejściu" (czy coś podobnego)
jak często? Jeśli raz na kilka tygodni to chyba jest to w normie. Jeśli częściej to zwiększę okres ważności ciasteczek dla wszystkich...

Awatar użytkownika
mlody78
Kanclerz
Kanclerz
Posty: 2402
Rejestracja: czw 28 kwie, 2005 10:46
Lokalizacja: Uć :)
Kontakt:

Post autor: mlody78 » śr 22 cze, 2005 21:51

nie jest to regularna sprawa...
czasem długo nic się nie dzieje..a potem 2-3 razy w tygodniu..i znów cisza....
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...

Szulik
Administrator
Posty: 1883
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Szulik » czw 23 cze, 2005 13:06

Dzisiaj troche pozmieniałem z ustawieniami ciasteczek więc każdy będzie musiał sie zalogować ponownie. Mam nadzieję, że te zmiany pomogą.

Awatar użytkownika
mlody78
Kanclerz
Kanclerz
Posty: 2402
Rejestracja: czw 28 kwie, 2005 10:46
Lokalizacja: Uć :)
Kontakt:

Post autor: mlody78 » czw 23 cze, 2005 13:19

właśnie miałem powiadomić, że znów musiałem się logować...ale widzę, że to Admin pracuje... 8)
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...

Awatar użytkownika
ewa
Tajny Radca
Tajny Radca
Posty: 541
Rejestracja: pt 11 mar, 2005 01:45
Lokalizacja: słupsk

Post autor: ewa » czw 23 cze, 2005 17:05

u mnie też było podobnie... i też się nie odzywałam / kiedyś nawet uznałam, że mnie tu nie chcecie - bo zdarzało się za każdym razem /

pozdrawiam

Szulik
Administrator
Posty: 1883
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Szulik » czw 23 cze, 2005 17:16

w takim razie dajcie znac czy po dzisiejszych zmianach jest poprawa. bede wdzieczny za kazde info.

jest mi ciezko lokalizowac problem bo sam go nie doswiadczylem.

Awatar użytkownika
mlody78
Kanclerz
Kanclerz
Posty: 2402
Rejestracja: czw 28 kwie, 2005 10:46
Lokalizacja: Uć :)
Kontakt:

Post autor: mlody78 » czw 23 cze, 2005 17:33

dziś już 3 razy musiałem się logować...
a nawet się zdarzyło, że wpisałem login i hasło a nie zalogowało mnie...
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...

Awatar użytkownika
ewa
Tajny Radca
Tajny Radca
Posty: 541
Rejestracja: pt 11 mar, 2005 01:45
Lokalizacja: słupsk

Post autor: ewa » czw 23 cze, 2005 23:02

u mnie to samo....

Szulik
Administrator
Posty: 1883
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Post autor: Szulik » czw 23 cze, 2005 23:07

dzisiejsze zmiany dadza efekt dopiero po wygasnieciu/usunieciu starych cookies.

Gość

Post autor: Gość » ndz 05 lut, 2006 22:38

test

Gość

Post autor: Gość » ndz 05 lut, 2006 22:39

test

tomek
Tajny Radca
Tajny Radca
Posty: 712
Rejestracja: sob 08 kwie, 2006 17:08

Post autor: tomek » sob 08 kwie, 2006 17:10

test

szuwariusz
Sekretarz Gubernialny
Sekretarz Gubernialny
Posty: 24
Rejestracja: czw 13 lip, 2006 22:48
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Post autor: szuwariusz » czw 13 lip, 2006 23:55

Witajcie!! dopiero się zarejestrowałem.
Niestety nie jestem biegły w obsłudze kompa więc teraz próbuję coś napisać.Jak robicie te obrazki pod nazwą użytkownika a najlepiej jak mogę tam wstawić swoją skromną fotkę, aby wszyscy widzieli, z kim rozmawiają? Nie wiem czy ktoś to odczyta i czy to przejdzie, ale uwaga !!! PRUBA- zaznaczam, że jak chodziłem do szkoły to na kalkulator mówili komputer a słowa Internet nie znano, więc za błędy przepraszam. Pozdrawiam-Piotr :lol: :P - nie wiem, co znaczą te obrazki, ale chyba nikogo nie obrażę

szuwariusz
Sekretarz Gubernialny
Sekretarz Gubernialny
Posty: 24
Rejestracja: czw 13 lip, 2006 22:48
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Post autor: szuwariusz » pt 14 lip, 2006 00:46

это хорош'о!!! :lol:

Awatar użytkownika
mlody78
Kanclerz
Kanclerz
Posty: 2402
Rejestracja: czw 28 kwie, 2005 10:46
Lokalizacja: Uć :)
Kontakt:

Post autor: mlody78 » pt 14 lip, 2006 07:25

szuwariusz...
obrazek wstawiasz w swoim profilu użytkownika...

P.S. PRÓBA..nie PRUBA... :wink:
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...

szuwariusz
Sekretarz Gubernialny
Sekretarz Gubernialny
Posty: 24
Rejestracja: czw 13 lip, 2006 22:48
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Post autor: szuwariusz » pt 14 lip, 2006 09:08

Witajcie!!! Widzę, że nie tylko ja wcześnie wstaję.
A tą próbę wybaczcie – to stres i późna lub (jak wolicie) wczesna pora, ale ja tak zawsze nocą.
Już mówiłem, że obsługa komputera nie jest moją domeną a dzieci są na wakacjach, więc proszę jaśniej gdzie mam umieścić tą fotkę. Zaraz coś ciekawego znajdę i postaram się wstawić.
Życzę miłego dnia Panie Młody, bo nie wiem jak masz na imię. Mi mama dała PIOTR- Pozdrawiam!!

Awatar użytkownika
mlody78
Kanclerz
Kanclerz
Posty: 2402
Rejestracja: czw 28 kwie, 2005 10:46
Lokalizacja: Uć :)
Kontakt:

Post autor: mlody78 » pt 14 lip, 2006 09:35

na górnym pasku jest "Profil"...
będąc zalogowanym wchodzi się do panelu moderacji swojego profilu...
na samym dole jest "Panel kontrolny emblematów"...i tam właśnie wstawiamy foto/obrazek...co kto woli...
tylko trzeba się stosować do ograniczeń jakie są nałożone, bo inaczej wstawienie emblematu się nie powiedzie...

"Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB."

z tego co pamiętam to chyba może być tylko .gif lub .jpg
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...

szuwariusz
Sekretarz Gubernialny
Sekretarz Gubernialny
Posty: 24
Rejestracja: czw 13 lip, 2006 22:48
Lokalizacja: Dolny Śląsk

Post autor: szuwariusz » pt 14 lip, 2006 09:50

Hm!! odpisałem, ale dlaczego się tu nie pokazało? :shock: Może nie wysłałem tam gdzie trzeba jak bym namieszał to wykasuj WODZU KANCLERZU !! :lol: -Znowu spróbuję może się pokaże.

ODPOWIEDZ