Jak dzwonic ?

Idealne miejsce do wszelkich rozmów na tematy nie związane z Rosją, Ukrainą i pozostałymi krajami ZSRR. Jest to tzw. "Off-topic".
Szulik
Administrator
Posty: 1886
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Jak dzwonic ?

Post autor: Szulik »

+7 962 XXX-XX-XX

8 w Rosji (i nie tylko) działa jak u nas dawniej 0

Awatar użytkownika
koniował
Kolegialny Registrator
Kolegialny Registrator
Posty: 4
Rejestracja: pt 18 maja, 2018 12:41
Lokalizacja: Świętochłowice
Kontakt:

Jak dzwonic ?

Post autor: koniował »

Szulik pisze:
pt 18 maja, 2018 15:32
+7 962 XXX-XX-XX

8 w Rosji (i nie tylko) działa jak u nas dawniej 0
sprytnie, ok dziękuje maestro za pomoc :)

stelmach33
Radca Kolegialny
Radca Kolegialny
Posty: 239
Rejestracja: czw 03 lip, 2008 22:48
Lokalizacja: Namysłów

Jak dzwonic ?

Post autor: stelmach33 »

Z polskiego numeru +7 962...... z rosyjskiego +8 962.....

Awatar użytkownika
koniował
Kolegialny Registrator
Kolegialny Registrator
Posty: 4
Rejestracja: pt 18 maja, 2018 12:41
Lokalizacja: Świętochłowice
Kontakt:

Jak dzwonic ?

Post autor: koniował »

stelmach33 pisze:
pt 18 maja, 2018 16:06
Z polskiego numeru +7 962...... z rosyjskiego +8 962.....
ok maestro to wyjaśnia całą sprawę :) hmm jakieś sugestie tanich rozmów/wiadomości z Polszy na komórkowe w Federacji Rosyjskiej ???? chodzi mi o połączenia z smartfona/komórki. Jak jakość z Skype'a na rosyjskie numery komórkowe ????

stelmach33
Radca Kolegialny
Radca Kolegialny
Posty: 239
Rejestracja: czw 03 lip, 2008 22:48
Lokalizacja: Namysłów

Jak dzwonic ?

Post autor: stelmach33 »

Jeśli ze smartfona to moja sugestia brzmi Skype, WhatsApp i Viber. :wink:

jaro192
Kolegialny Registrator
Kolegialny Registrator
Posty: 3
Rejestracja: śr 15 kwie, 2020 15:11

Jak dzwonic ?

Post autor: jaro192 »

Panowie mam problem . Nie mogę dodzwonić się na komórkowy do Rosji a mianowicie do miasta Nowyuralsk . Koleżanka podała mi numer składający się z +7 963-000-00-00 nie będę pokazywał numeru całego czy żeby się dodzwonić do niej muszę coś jeszcze wpisać bo sygnał jest ale nikt nie odbiera a Ona mi mówi ze czeka ciągle na telefon i nic nie dzwoni o co może chodzić ????

miasto zamknięte w Federacji Rosyjskiej, w obwodzie swierdłowskim,

Szulik
Administrator
Posty: 1886
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Jak dzwonic ?

Post autor: Szulik »

jaro192 pisze:
śr 15 kwie, 2020 15:16
Panowie mam problem . Nie mogę dodzwonić się na komórkowy do Rosji a mianowicie do miasta Nowyuralsk . Koleżanka podała mi numer składający się z +7 963-000-00-00 nie będę pokazywał numeru całego czy żeby się dodzwonić do niej muszę coś jeszcze wpisać bo sygnał jest ale nikt nie odbiera a Ona mi mówi ze czeka ciągle na telefon i nic nie dzwoni o co może chodzić ????
Nic więcej nie wybierzesz bo numer ma prawidłowy format. Może koleżanka ma blokadę w telefonie na zagraniczne połączenia albo operator blokuje/pobiera opłatę za takie połączenia.

jaro192
Kolegialny Registrator
Kolegialny Registrator
Posty: 3
Rejestracja: śr 15 kwie, 2020 15:11

Jak dzwonic ?

Post autor: jaro192 »

Czyli proponujesz kupienie karty może operatora Rosyjskiego ??

Szulik
Administrator
Posty: 1886
Rejestracja: czw 03 mar, 2005 23:53
Lokalizacja: Kraków

Jak dzwonic ?

Post autor: Szulik »

Może najprościej będzie zadzwonić z jakiegoś Skype'a lub innej usługi internetowej?

jaro192
Kolegialny Registrator
Kolegialny Registrator
Posty: 3
Rejestracja: śr 15 kwie, 2020 15:11

Jak dzwonic ?

Post autor: jaro192 »

Odezwała się do mnie faktycznie miała błąd jakiś . Pytanie chce mieć darmowe rumowy bądź minimalne koszty jaką kartę polecacie teraz żeby kopic

zeneczek
Tajny Radca
Tajny Radca
Posty: 808
Rejestracja: pn 22 cze, 2009 22:12
Lokalizacja: PL

Jak dzwonic ?

Post autor: zeneczek »

karta SIM sieci Klucz.net działająca na nadajnikach Plusa,koszty jedne z najniższych w PL za połączenia z Rosją.Korzystam od dłuższego czasu,zdarzały się problemy z połączeniami ale po "awanturze" przywracali możliwość komunikacji.To sieć PL-UA i być może coś lub ktoś palce w tym macza,ale to spekulacje.Jedyny salon w Warszawie ale wszystko załatwisz zdalnie.

ODPOWIEDZ