We Lwowie poradzę sobie dzięki nawigacji

Ponowie pytanie o droge Dolhobyczow-Czervonograd-Lvov,na wielkanoc jedziemy i nie wiem czy warto tędy jechac czy sprawdzoną trasą na Hrebenne.KrzysztofLtm pisze: ↑wt 26 mar, 2019 06:47 Witam.Zrobili cos z drogą chyba P-15 Czerwonogród-Lwow,bo wiem ze w ubieglym roku cos tam robili?
Serwis zapewne niezbyt popularny... W podsumowaniu - oceniono zaledwie 8 % ukraińskich dróg, zatem ogromną ilość dróg pozostawiono bez oceny; większość ocen raczej nieaktualna - w porównaniu ze "świeżymi", negatywnymi ocenami w Navizorze - tu duża ilość dróg wyróżniona zielonym kolorem (o ile ten kolor oznacza dobrą jakość), tymczasem tak zielono (czytaj różowoKrzysztofLtm pisze: ↑pt 12 kwie, 2019 17:06 Znalazlem taką stronę,nie wiem na ile wiarygodna.http://uaroads.com/index
To niestety niezbyt rzadki przypadek na Ukrainie, że nowo wyremontowane drogi szybko popadają w ruinę.
Się wyżywają u siebie, bo w Polsce jak ktoś jedzie 50 km/h na ograniczeniu do 70 km/h to albo busik na BC/AC albo inny LZA czy RJAmarcin- pisze: ↑wt 02 lip, 2019 08:00 Drogą między Kowlem a Łuckiem od pewnego momentu (niestety nie zwróciłem uwagi od którego miejsca, ale aż do Łucka) nówka, wyremontowana.
Jako jedyny jechałem 60-80 w miastach z tą drogą (jak oni 100 to ja gieroj 80), wszyscy inni szybciej, wyprzedzanie na trzeciego itd. koszmar. A potem DTP i trupy ...
Wyżywają się również na drogach francuskich, austriackich, włoskich. Słono to ich potem kosztuje. Z racji mojej profesji znam sprawę z autopsji
Nie tak dawno jechalismy tą droga,ale po pierwsze nie bylem kierowca po drugie bylo juz ciemno./skoro po ciemku przejechalismy to w dzien tym bardziej
Sprawnie poza jakimis wyjatkowymi przypadkami jak.np swieta.Kiedys w jakąś niedziele wybralismy sie z nudów do Sokala,na pizze,zakupy,wjezdzamy na przejscie a tam ani zadnego samochodu,ani celnika tylko jakis pies łazi,bylismy jedyni na przejsciu.Niedawno bylismy w poblizu,postanowilismy skoczyc na zakupy przy okazji.Wjazd okolo 25 min chyba,wyjazd dluzej,ok godz bo trafilismy na zmiane celnikow.Jedna uwaga,za przejsciem nie ma stacji paliw,najblizsza Czerwonograd/nie licze Sokala bo to nie po trasie na Lwów/