Dziwińscy - Cebrów
Dziwiłscy - Cebrów
Mój Tata urodził się w miejscowości Cebrów, poczta Jeziorna , woj Tarnopol. W 1944/ 45r. został z rodziną repatryjowany na zachód. Jestem ciekaw jak obecnie wygląda Cebrów, może ma ktoś zdjęcia z tamtych okolic . Szukam kontaktu z rodzinami Dziwiński, Wierciuch, Łotocki, Ludwików, Bohacz, Bodnar, Olejnik - wywodzących się z Cebrowa, czy Worobijówki.
Myślę, że uda mi się w tym roku choć na jeden dzień pojechać do Cebrowa , Tarnopola. Pozdrawiam forumowiczów -
Myślę, że uda mi się w tym roku choć na jeden dzień pojechać do Cebrowa , Tarnopola. Pozdrawiam forumowiczów -
-
- Kolegialny Registrator
odp.
moja babcia i cała rodzina pochodzi z Cebrowa z domu Wierciuch ja nazywan sie Mariusz Byca lat 35 babca wyszla za ukrainca o nazwisku Byca a le jej panienskie to Wierciuch .Moj pradziadek nazywał sie Błażej Wierciuch. Pozdrawia Mariusz Byca moje gg to 6809859
mariusz b
-
- Kolegialny Registrator
Witam, moja prababcia Barbara Leżańska z domu Olejnik wywodzi się z Cebrowa, a po wojnie zamieszkała w Starym Kurowie.
Ostatnio zmieniony wt 12 lis, 2013 22:52 przez Michalina, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Kolegialny Registrator
Dziwińscy - Cebrów
Nazywam sie Andrzej Bodnar.Moim ojcem byl Henryk Bodnar urodzony w Cebrowie a dziadkowie to Anna i Hilary Bodnar.Szukam kontaktu z osobami pochodzacymi z Cebrowa.
Dziwińscy - Cebrów
Witam,
Moj ociec Wladyslaw Bodnar urodzil sie w Cebrowie w 1929. Jego rodzice to Mikolaj Bodnar i Eudokia z domu Bohacz. Zostali przesiedleni w okolice Szczecina.
Chetnie porozmawiam.
Pozdrawiam serdecznie
Edyta Bodnar
Moj ociec Wladyslaw Bodnar urodzil sie w Cebrowie w 1929. Jego rodzice to Mikolaj Bodnar i Eudokia z domu Bohacz. Zostali przesiedleni w okolice Szczecina.
Chetnie porozmawiam.
Pozdrawiam serdecznie
Edyta Bodnar
-
- Kolegialny Registrator
Dziwińscy - Cebrów
Olejnik mojej babci ciocia mieszkała ukraina Nowosiółki lub okolice