test - problemy z logowaniem
test - problemy z logowaniem
tesssst
Jak chcesz to przypiszę twoje "anonimowe" wiadomości do Ciebie.
Z tego co wiem jesteś pierwszą osobą z problemami podczas logowania. Zorientowałem się, ze problemem mogą być "ciasteczka". Mogę zmieć ich ustawienia ale boję sie, zeby u pozostałych userów, u których wszystko było ok, nic się nie pochrzaniło. Jeśli więc udało sie znaleźć działajace rozwiązanie problemu to wstrzymam się z globalnymi zmianami...
Z tego co wiem jesteś pierwszą osobą z problemami podczas logowania. Zorientowałem się, ze problemem mogą być "ciasteczka". Mogę zmieć ich ustawienia ale boję sie, zeby u pozostałych userów, u których wszystko było ok, nic się nie pochrzaniło. Jeśli więc udało sie znaleźć działajace rozwiązanie problemu to wstrzymam się z globalnymi zmianami...
nigdy ci nie mówiłem..ale zdarza mi się, że nie pamięta moich ustawień na forum i muszę się logować, chociaż zaznaczam opcję "zaloguj przy każdym wejściu" (czy coś podobnego)
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...
jak często? Jeśli raz na kilka tygodni to chyba jest to w normie. Jeśli częściej to zwiększę okres ważności ciasteczek dla wszystkich...nigdy ci nie mówiłem..ale zdarza mi się, że nie pamięta moich ustawień na forum i muszę się logować, chociaż zaznaczam opcję "zaloguj przy każdym wejściu" (czy coś podobnego)
nie jest to regularna sprawa...
czasem długo nic się nie dzieje..a potem 2-3 razy w tygodniu..i znów cisza....
czasem długo nic się nie dzieje..a potem 2-3 razy w tygodniu..i znów cisza....
będę wdzięczny za korzystanie na forum z funkcji Szukaj ...przed zadaniem pytania...
właśnie miałem powiadomić, że znów musiałem się logować...ale widzę, że to Admin pracuje... 

dziś już 3 razy musiałem się logować...
a nawet się zdarzyło, że wpisałem login i hasło a nie zalogowało mnie...
a nawet się zdarzyło, że wpisałem login i hasło a nie zalogowało mnie...
-
- Sekretarz Gubernialny
Witajcie!! dopiero się zarejestrowałem.
Niestety nie jestem biegły w obsłudze kompa więc teraz próbuję coś napisać.Jak robicie te obrazki pod nazwą użytkownika a najlepiej jak mogę tam wstawić swoją skromną fotkę, aby wszyscy widzieli, z kim rozmawiają? Nie wiem czy ktoś to odczyta i czy to przejdzie, ale uwaga !!! PRUBA- zaznaczam, że jak chodziłem do szkoły to na kalkulator mówili komputer a słowa Internet nie znano, więc za błędy przepraszam. Pozdrawiam-Piotr
- nie wiem, co znaczą te obrazki, ale chyba nikogo nie obrażę
Niestety nie jestem biegły w obsłudze kompa więc teraz próbuję coś napisać.Jak robicie te obrazki pod nazwą użytkownika a najlepiej jak mogę tam wstawić swoją skromną fotkę, aby wszyscy widzieli, z kim rozmawiają? Nie wiem czy ktoś to odczyta i czy to przejdzie, ale uwaga !!! PRUBA- zaznaczam, że jak chodziłem do szkoły to na kalkulator mówili komputer a słowa Internet nie znano, więc za błędy przepraszam. Pozdrawiam-Piotr

-
- Sekretarz Gubernialny
szuwariusz...
obrazek wstawiasz w swoim profilu użytkownika...
P.S. PRÓBA..nie PRUBA...
obrazek wstawiasz w swoim profilu użytkownika...
P.S. PRÓBA..nie PRUBA...

-
- Sekretarz Gubernialny
Witajcie!!! Widzę, że nie tylko ja wcześnie wstaję.
A tą próbę wybaczcie – to stres i późna lub (jak wolicie) wczesna pora, ale ja tak zawsze nocą.
Już mówiłem, że obsługa komputera nie jest moją domeną a dzieci są na wakacjach, więc proszę jaśniej gdzie mam umieścić tą fotkę. Zaraz coś ciekawego znajdę i postaram się wstawić.
Życzę miłego dnia Panie Młody, bo nie wiem jak masz na imię. Mi mama dała PIOTR- Pozdrawiam!!
A tą próbę wybaczcie – to stres i późna lub (jak wolicie) wczesna pora, ale ja tak zawsze nocą.
Już mówiłem, że obsługa komputera nie jest moją domeną a dzieci są na wakacjach, więc proszę jaśniej gdzie mam umieścić tą fotkę. Zaraz coś ciekawego znajdę i postaram się wstawić.
Życzę miłego dnia Panie Młody, bo nie wiem jak masz na imię. Mi mama dała PIOTR- Pozdrawiam!!
na górnym pasku jest "Profil"...
będąc zalogowanym wchodzi się do panelu moderacji swojego profilu...
na samym dole jest "Panel kontrolny emblematów"...i tam właśnie wstawiamy foto/obrazek...co kto woli...
tylko trzeba się stosować do ograniczeń jakie są nałożone, bo inaczej wstawienie emblematu się nie powiedzie...
"Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB."
z tego co pamiętam to chyba może być tylko .gif lub .jpg
będąc zalogowanym wchodzi się do panelu moderacji swojego profilu...
na samym dole jest "Panel kontrolny emblematów"...i tam właśnie wstawiamy foto/obrazek...co kto woli...
tylko trzeba się stosować do ograniczeń jakie są nałożone, bo inaczej wstawienie emblematu się nie powiedzie...
"Wyświetla mały obrazek pod informacjami o Tobie przy każdym poście. Tylko jeden obrazek może być wyświetlany, jego szerokość nie może być większa niż 80 pikseli, wysokość większa niż 80 pikseli, a rozmiar większy niż 6kB."
z tego co pamiętam to chyba może być tylko .gif lub .jpg
-
- Sekretarz Gubernialny