yyyy... a potrzebne jest jakieś zaproszenie ?
Ja po prostu weszłam na vkontakte i zarejestrowałam się (założyłam konto) - nie potrzebowałam zaproszenia.
może to głupie pytanie ale jak sie wysyła zaproszenie na vkontakte? nie rozumiem, ja zakładałam bez zaposzenia, sama. Co prawda udało sie za którąś próbą ale jest. Teraz mam zaprogramowane że loguje sie automatycznie i właściwie szczerze mówiąc to nie pamietam jakie hasło mam i z jakiej poczty (mam kilka) zakładałam...
ale co z tymi zaproszeniami? ciekawa jestem... jak ktoś chce to moge mu wysłać ale powiedzcie jak...
Najpierw trzeba znaleźć daną osobę, może się bowiem okazać, że w ogóle nie jest ona zarejstrowana v kontakte. Jeśli już znajdziesz, to naciskasz opcję "dobavit' v druzya" (czy jakoś podobnie), tym samym do tej osoby zaostanie wysłane zaproszenie, które musi ona jeszcze zaakceptować. Natomiast nic nie słyszałem o zapraszaniu osób niezarejestrowanych, trzeba im po prostu zaproponować założenie tam profilu, a gdy już to zrobi, można ją włączyć do grona znajomych
nie wiem jak to teraz na vkontakte wygląda i trochę zaskoczyła mnie opcja z tymi zaproszeniami, no ale chętnie zaakceptuje każdego kto tego potrzebuje. zainteresowani niech napiszą na pw, aby nie robić zbędnego bałaganu w temacie. pozdrawiam!
mnie też zaproście! też chcę mieć więcej znajomych Polaków... na razie mam dwie kolezanki... do kogo na priv pisać? kto mnie zaprosi (dobavi w druzja)?
ale chwilka - osoba, która chce się włączyć do społeczności tego portalu musi pierwsza wysłać zaproszenie do kogoś wcześniej już zarejestrowanego czy odwrotnie? kompletnie zaskoczył mnie taki sposób akceptowania nowych użytkowników i nie mam pojęcia jak miałoby to wyglądać. konto na vkontakte mam już od dawna, chętnie pomogę każdemu, ale jak już wspomniałem nie wiem jak taka akcja wygląda i proszę o ewentualne pokierowanie, pozdrawiam
*patrik
Wydaje mi się, że osoba posiadająca konto na "vkontakte" zapraszając nowego użytkownika musi podać w serwisie jego imię, nazwisko i nr telefonu. Wtedy "vkontakte" przesyła SMSa na podany nr z loginem i hasłem. Przy okazji, dziękuje za oferowaną pomoc.
w takim razie chętni niech podadzą swoje dane potrzebne do wysłania zaproszenia ( tj. imię, nazwisko, numer telefonu), a ja wszystko zrobię. jeśli ktoś woli, niech umieści je w wiadomości prywatnej (ze względu na numer telefonu, gdyby ktoś nie chciał go podawać publicznie), pozdrawiam!
witam wszystkich! wysłałem 3 zaproszenia, mam nadzieję, że wszystko u wszystkich gra. niestety, ale vkontakte wprowadziło możliwość tworzenia jedynie 3 zaproszeń przez jedną osobę, więc nikomu nie mogę już pomóc, przepraszam wszystkich. mechanizm wysyłania zaproszenia przez istniejącego użytkownika jest bardzo prosty i wszystko trwa mniej niż minutę, więc zachęcam wszystkich do pomagania innym użytkownikom, pozdrawiam!
wcześniej zablokowano mi wysyłanie zaproszeń, ponieważ wysłałem 3 (maksymalna dozwolona ilość). dzisiaj okazało się, że mam do wysłania już 6, więc jeśli ktoś chciałby zaproszenie, niech pisze na pw. Pozdrawiam!
Witam. W chwili obecnej mogę wysłać 7 zaproszeń na vkontakte. Pragnę jednocześnie przeprosić dwie osoby, które ostatnio zgłosiły się do mnie w tej sprawie (użytkownicy sagashii oraz IwonaBe). Smsy z kodem potrzebnym do wysłania zaproszenia w ogóle do mnie nie dochodziły, w skutek czego nie mogłem dokończyć całej procedury. Teraz wszystko jest już w porządku, więc kolejne osoby mogą śmiało pisać na PW (imię, nazwisko i numer telefonu). Pozdrawiam!