Mam w firmie gościa mieszkającego w Pomorzanach, na południe od Złoczowa. W czwartek jechał "dwójką" na Święta do domu. Jeśli uda się mi go namierzyć, zapytam. Niemniej oceny na Navizorze (stan na ostatnie dni kwietnia) kiepściutkie...jsubru pisze:odcinek 50 km od Lwowa do Nowosiółek
Otóż otrzymałem smsem taką informację: "ne jest idealna ale pszyjazda ne est tak zle"Gab001 pisze: jsubru pisze:
odcinek 50 km od Lwowa do Nowosiółek
Mam w firmie gościa mieszkającego w Pomorzanach, na południe od Złoczowa. W czwartek jechał "dwójką" na Święta do domu. Jeśli uda się mi go namierzyć, zapytam. Niemniej oceny na Navizorze (stan na ostatnie dni kwietnia) kiepściutkie...
Gab001 pisze:Doczekałem się; coś drgnęło na "dziesiątce", m.in. na najbardziej mnie interesującym odcinku Frankiwsk - Kołomyja.
Remontowana jest zatem nawierzchnia między Czerniejowem (Черніїв) - środkowy punkt południowej części obwodnicy Frankiwska, a Markowcami (Марківці) oraz między Leśnym Chlebiczynem(Лісний Хлібичин) a Leśną Słobódką (Лісна Слобідка). Niewtajemniczonym podpowiem,że to jedne z najbardziej obecnie zniszczonych odcinków "dziesiątki" za Frankiwskiem. Dla tych, którzy z tej trasy korzystają, z pewnością miła niespodziankaOby tylko latem drogą był przejezdna
Kolomyja-Czerniowce w rozsadnym stanie (a przynajmniej tak bylo w grudniu). Normalna osobowka dawala tam rade. Jest pare dziur, ale idzie przejechacpseudokibic pisze:Mam pytanie o przejazd z Rusi Zakarpackiej (Mukaczewo/Chust) do Czerniowiec. Czy droga H09 na Kołomyję i dalej H10 do Czerniowiec jest w rozsądnym stanie?
Odcinek "dziewiątki" od Mikuliczyna do Jaremczy i dalej, do Delatyna, w dość kiepskim stanie. "Dziewiątka" od Delatyna przez Nadwórną do Frankiwska nie remontowana, miejscami nieprzyjemnie, jam nie pamiętam, dziury i owszempseudokibic pisze:Mam pytanie o przejazd z Rusi Zakarpackiej (Mukaczewo/Chust) do Czerniowiec.
Co prawda to trochę stary post, ale może komuś się przyda.kunek pisze:witam
czy ktos jechał od nowego przejścia w Budomierzu do Lwowa?
Czekam także na odpowiedzi, a najbardziej na Twoją relację po powrociepawel1234 pisze:Jadę na wakacje z rodziną na Ukrainę. Nasze punkty docelowe to Kamieniec Podolski a potem okolice Odessy. Poczytałem forum, przeanalizowałem navizor i planuję taką trasę: Kielce-Rzeszów-Korczowa-Lwów-Tarnopol (przez Kurowicę-Złoczów)-Trembowla-Kopczyńce-Zawodske-Kamieniec Podolski.
A potem Dunajowce- Chmielnicki-Winnica-Niemirów-Umań-Odessa.
Czy ktoś kto zna te drogi potwierdzi czy to na pewno najlepszy wybór? Szczególnie mi chodzi o drogę ze Lwowa do Kamieńca oraz z Kamieńca do Odessy. Czy moja trasa jest optymalna? Będę wdzięczny za sugestie i podpowiedzi.